portfolio

Op ontdekkingstocht in je levensloop

7 en 14 december 2018 – Gent

“Het leven wordt voorwaarts geleefd, maar achterwaarts begrepen” (S. Kierkegaard)

Door terug te kijken op je eigen levensverhaal kun je heel wat leren over wat bij jou past. In wat je tot nu toe deed zitten de ‘geheimen’ van de toekomst reeds verborgen. Wat je tot nu toe deed is immers niet toevallig, maar vol van betekenis. Zelfs in je dwaalwegen zit wijsheid, net zoals de parel in de oester slechts ontstaat door het vreemde stof, dat in de schelp is binnengedrongen, te omringen en te koesteren met paarlemoer.

“Keuzes die gebaseerd zijn op het eigen levensverhaal zijn authentiek en duurzaam, ze zijn de verwerkelijking van onze essentie .” (Eva de Waard)

Als je vragen hebt over jouw levenspad of dichter wil komen bij jouw levensthema’s, dan is deze cursus iets voor jou … misschien doe je wel de ontdekking van je leven.

In deze reeks ga je op verkenning in je eigen levensverhaal. Je krijgt enkele “nieuwe brillen” aangereikt om je eigen biografie te onderzoeken: innerlijke en uiterlijke levenslijn, levensfasen en wetmatigheden, dieptelagen van de mens, levenspanorama,  …

Korte theoretische inzichten worden gecombineerd met  veel ervaringsgerichte oefeningen en persoonlijke reflectie. We werken in groep, in duo’s of trio’s, of individueel. Je eigen levensverhaal is het werkmateriaal tijdens de cursus.

Terug naar overzicht

 

 

datum
vrijdag 7 en vrijdag 14 december 2018, telkens van 9u30 tot 16u30
locatie
Gent - bibliotheek De Krook, zaal Vos
begeleiding
Sammy Vienne
prijs
€ 77,00
inschrijven
via Vormingplus Gent: klik hier
Date
14/08/2018
Category
Persoonlijke ontwikkeling
Client